Iklan Billboard 970x250

απεργια αυριο μμμ / Mjquldwenhnu6m

Iklan 728x90

απεργια αυριο μμμ / Mjquldwenhnu6m

Έργα χειρός 53 μοναδικά κοστούμια στο φως. Απεργίες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας.


24wrh Apergia Mmm Metro Ayrio Prwtomagia Ekklhsia Online

Άρση του δακτυλίου μόνο.

απεργια αυριο μμμ. Χωρίς δακτύλιο την Πέμπτη - 24ωρο χειρόφρενο σε μετρό ΗΣΑΠ και τραμ - Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία τρόλεϊ. ή στους λογαριασμούς μας στο twitter και το facebook. Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας στην Πανεθνική Ημέρα Δράσης και την 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 30 και Πέμπτη 31 Μαΐου 2018.

Απεργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ΜΜΜ και δακτύλιος. Απεργίες και Στάσεις Εργασίας ΗΣΑΠ Ηλεκτρικός λεωφορεία ΜΕΤΡΟ ΜΜΜ ΤΡΑΜ τρολει. ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ ΜΕΤΡΟ.

παραλύει η χώρα αύριο τετάρτη λόγω της απεργίας που έχει προκηρύξει η γσεε και το εργατικό κέντρο αθήνας με αφορμή το το αναπτυξιακό. Ημερολόγιο Απεργιών Καταγραφή Απεργιών Αργίες Ονομαστικές εορτές και Καιρός. ΣΤΑΣΥ ΑΕΙστοχώρος της ΣΤΑΣΥ.

13570 likes 2 talking about this. Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς. στον ΗΣΑΠ ενώ.

Απεργια Αυριο Apergia Ayrio Pws 8a Leitoyrghsoyn Ta Sxoleia In Gr. Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ αποφάσισαν νέες προειδοποιητικές στάσεις εργασίας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις πρόσφατες αποφάσεις της κυβέρνησης. Χωρίς λεωφορεία τρόλεϊ τραμ και μετρό αύριο στην πόλη Alphafreepressgr.

Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Από την Παρασκευή τα ραντεβού για όσους έκλεισαν 55 μήνες. Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας στην Πανεθνική Ημέρα Δράσης και την 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ gseegr την Τετάρτη 30 Μαϊου.

Την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 τα Λεωφορεία και τα Τρόλεϊ θα κινούνται από Περισσότερα. ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ. Οι απεργίες αλλάζουν διαρκώς γι αυτό επισκεφτείτε μας κι αργότερα για επιβεβαίωση και σίγουρα πριν χρησιμοποιήσετε τα Μέσα.

Πανελλαδική 24ωρη απεργία έχει κηρύξει για την αύριο Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 η ΓΣΕΕ. Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν αύριο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ως διαμαρτυρία στο πολυνομοσχέδιο. Απεργία ΜΜΜ Πέμπτη 10-06-2021 Απεργίες και Στάσεις εργασίας των ΜΜΜ την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 συμμετέχοντας στην απεργία που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κατά του εργασιακού νομοσχεδίου ΜΕΤΡΟ Ηλεκτρικός ΗΣΑΠ ΤΡΑΜ.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΜΜ. Για απεργίες και στάσεις εργασίας αποφασίζουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου για τα εργασιακά. ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ.

Αναρτήθηκε από Reporter 0 σχόλια. Odigostoupoliti 12012018 Απεργία - Στάση Εργασίας Δακτύλιος Νέα - Επικαιρότητα. 14 hours agoΑπεργία ΜΜΜ.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ. ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΣΤΟΥΜΙΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Απεργία ΜΜΜ Τρίτη 182.

Ακινητοποιημένοι θα είναι οι συρμοί στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη πανελλαδική απεργία οι οποίοι καλούν τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος. Με rapid test η είσοδος στα σούπερ μάρκετ και διπλή μάσκα στα ΜΜΜ - Υποχρεωτική η τρίτη δόση. ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ.

Απεργία ΜΜΜ. Τι απεργεί μέσα στην εβδομάδα. Συγκεκριμένα το μετρό θα λειτουργεί από 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ και το τραμ θα λειτουργεί από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Ενημέρωση για τις απεργίες των ΜΜΜ Αθηνών. Ετικέτες 24ωρη απεργια πλοιων τεταρτη 3719 απεργια πλοιων τεταρτη απεργια στα πλοια απεργιες στα πλοια apergia apergies. Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 το Μετρό γραμμές 2 3 δεν θα λειτουργήσει λόγω.

Αν έφτασες σε αυτή τη σελίδα μάλλον σε ενδιαφέρει να ενημερωθείς για απεργίες και στάσεις εργασίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας. ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ. Απεργία ΜΜΜ Τρίτη Τετάρτη.

Ρίξε μια ματιά εδώ. News -Εκείνη την ημέρα αναμένεται να μην κινείται στην κυριολεξία τίποτα. οι εργαζόμενοι σε μετρό και τραμ συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση με στάσεις εργασίας.

Με νέες απεργιακές κινητοποιήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα κυλίσει η τρέχουσα εβδομάδα αφού τρένα και προαστιακός θα τραβήξουν χειρόφρενο όπως έχει προαναγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών. Τραβούν χειρόφρενο για 24 ώρες Μετρό ΗΣΑΠ Τραμ την Πέμπτη 2611-Χωρίς Μετρό Ηλεκτρικό και Τραμ η Αττική την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου λόγω 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στη ΣΤΑΣΥ. Όπως ανακοίνωσαν τα Σωματεία εργαζομένων σε μετρό ηλεκτρικό τραμ λεωφορεία και τρόλεϊ προχωρούν σε 24ωρη απεργία.

Απεργίες Στα ΜΜΜ Athens Greece. Απεργία ΜΜΜ.


Apergia Pws 8a Kinh8oyn Ta Mmm Shmera Pempth 6 Maioy Athens Voice


Fjbpq3jx16kx6m


Apergia Mmm Pempth 10 6 Pote Traboyn Xeirofreno Metro Hlektrikos Tram Proastiakos Lewforeia


Apergia Athens Transport


Apergoyn Ayrio Mmm 24wrh Apergia Se Metro Hlektriko Kai Tram Staseis Ergasias Se Lewforeia Kai Trolei


Panelladikh Apergia Ayrio Poioi Symmetexoyn Xeirofreno Sta Mesa Metaforas Cnn Gr


Dsdtiwde7rulqm


Apergia Ayrio Mmm Poioi Symmetexoyn Sthn Apergia Bhma Or8odo3ias


Apergia Mmm Ayrio Pempth 31 Maioy Bhma Or8odo3ias


7a74q0boeqmrym


Ngfybjvwa7xfym


Apergia Se Mmm Xwris Metro Hlektriko Kai Tram Ayrio Hmerhsia


Apergia Ayrio Mmm 16 6 21 Katepeigoysa Agwgh Kate8ese H Keramews Alphafreepress Gr


Mjquldwenhnu6m


Apergia Ayrio Pempth Gia Prwtomagia Kai 8wro Pws 8a Kinh8oyn Ta Mmm Hmerhsia


El Apergia Sta Mmm Ti 8a Isxysei Ayrio Me Ton Daktylio


Apergia Mmm Cnn Gr


Apergia Ayrio Sta Mesa Mazikhs Metaforas Xwris Metro Hsap Kai Tram H A8hna Pws 8a Kinh8oyn Ta Lewforeia


Anatropes Sthn Ayrianh Apergia Logw Panellhniwn Pws 8a Kinh8oyn Ta Mesa Metaforas Cnn Gr

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Posting Komentar

Iklan Tengah Post

Iklan di bawah Postingan